70% van de strategische mislukkingen worden veroorzaakt door een slechte uitvoering. Het is zelden het gevolg van gebrek aan verstand of visie.
Het is bewezen door het toonaangevende managementbureau Franklin & Covey dat uitvoering faalt vanwege het spanningsveld tussen de ‘hectiek van de dag’ en de focus op de te behalen doelstellingen. Beiden zijn noodzakelijk, maar concurreren op het gebied van tijd, energie en aandacht. U kunt vast wel een belangrijk doel bedenken dat u niet hebt kunnen realiseren. Wat was de oorzaak? Heeft het plan duidelijk gefaald of ging het langzaam ten onder in de ‘hectiek van de dag’? Een cursus projectmanagement leert je de juiste tools om het behalen van doelstellingen in goede banen te leiden.

Onze aanpak waarbij onze consultants bekend zijn in de bewezen projectmanagement methodieken, bijvoorbeeld PRINCE2 (C) of PMBOK. Maar hoe u het ook noemt, in projectorganisaties is het van bijzonder belang dat de uitvoering van de core-business via een van te voren bepaald proces verloopt. Dit betekend continuïteit in een voorspelbaar bedrijfsproces. Wij nemen dus niet alleen ISO 9001-principes mee, maar kijken verder naar alle minimale stappen die genomen moeten worden. Dat klinkt ingewikkeld, maar het maakt het juist overzichtelijker. TOP zorgt voor een projectmanagement systeem op maat dat goed aansluit bij de wensen en verwachtingen van de organisatie.
Projectmanagement Systems
TOP wilt samen met u een bedrijfscultuur van consistente uitvoering creëren. Hetcreëren van een cultuur van consistente uitvoering met de juiste projectmanagement tools betekent dat de volgende vier basisdisciplines moeten worden opgenomen in de organisatie:
1. Focus op de belangrijkste doelen ('milestones');
2. Handel naar voorspellende activiteiten;
3. Houd een motiverend scorebord bij;
4. Spreek elkaar regelmatig aan op afspraken.

TOP hanteert bewezen theorieën en methodieken om uw (project-)organisatie verder te ontwikkelen met behulp van het juiste projectmanagement. De uitgangspunten zijn simpel, overzichtelijk en door iedereen te begrijpen. Uiteindelijk gaat het erom dat er een bedrijfscultuur ontstaat waarbij uw medewerkers elkaar aansporen en motiveren om voor de juiste handelingen te kiezen. Operational Mastery of –Excellence is geen modewoord, maar realiteit.

TOP aanvragen
Wij bieden verschillende manieren om uw projectmanagement zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen zodat u dit op den duur zelfstandig kunt. Wij reiken u tijdens een uitgebreide cursus een groot aantal tools en methodieken aan zodat u en uw management zonder onze begeleiding uw projectmanagement in goede banen kunt leiden. U kunt denken aan de volgende opties:  Workshop Effectief SamenwerkenRecruitment in SHEQ professionals en project managers en meer…

Neem contact met ons op om een cursus op maat voor u te laten maken of als u verdere vragen heeft met betrekking tot onze diensten.