Assumption is the mother of all fucks ups!
Wij hoeven u niet uit te leggen dat tijdige, heldere en effectieve communicatie leidt tot meer succes en betere verstandhoudingen binnen de organisatie. Echter, valt het nog niet altijd mee om uw boodschappen helder te krijgen. Laat staan dat deze dusdanig ontvangen wordt dat de uitwerking zichtbaar wordt in gedrag. Hoe kan het dat de directie niet altijd begrepen wordt? Hoe kan het dat uw medewerkers niet datgene doen of laten wat in uw ogen juist is? Wij geloven dat optimale communicatie geen doel op zich is, maar een onmisbare bijdrage levert aan bedrijven die van goed naar excellent willen groeien.
Communicatie
Onze aanpak is erop gericht om:
1. Een effectieve diagnose stellen in de organisatie;
2. Middels workshops, communicatietraining en coaching laten zien hoe simpel optimale communicatie kan werken;
3. Communicatieve vaardigheden aan te leren.

Mensen willen gehoord worden en daarom is het belangrijkste van goede communicatie, de kunst van het luisteren. Op diverse manieren kunnen wij snel een effectieve diagnoses stellen. Denk hierbij aan:
- Team analyses;
- Team sessies;
- Korte workshops bedrijfscommunicatie met betrekking tot samenwerken & communicatie;
- Training op feedback;
- Training transparant leidinggeven;
- Outdoor workshop vaardigheden  m.b.t. samenwerking;
- DISC(R) gedragsprofielen.

TOP wilt leidinggevenden en directie begeleiden in het uistralen van een heldere boodschap waarmee medewerkers niet alleen snappen wat niet mag, maar dat ze ook snappen en laten zien welk gedrag optimaal bijdraagt aan de (gewenste) bedrijfsdoelstellingen.