Onze Toppers

Ray Maijnard
HR Manager / Recruter

Tel. 06 13 00 33 00
r.maijnard@top-offshore.nl

Sinds 1999 ben ik werkzaam binnen HR-/ recruitment geweest bij Start People. Vanaf 2007 heb ik mij toegelegd op projectmanagement. Mijn expertise lag in deze periode onder andere in het (mede) opzetten van afdelingen, het beheren van HR-vraagstukken en de coördinatie tussen kandidaat, opdrachtgever en de aanvraagstromen organisatie breed. Deze aanvraagstromen liepen uiteen van operationele tot specialistische en management functies. Samen met mijn collega’s ben ik aanspreekpunt geweest voor onze externe en interne klanten en hebben wij de benodigde processen opgetuigd. Deze processen heb ik binnen diverse afdelingen gecoördineerd, zowel voor de overheid als commerciële opdrachtgevers. Deze verschillende branches vragen elk een specifieke aanpak met betrekking tot uiteenlopende vraagstukken en gevoeligheid van informatie.

De afgelopen 5 jaar heb ik de nadruk weer op recruitment kunnen leggen binnen Start People, omdat ik de diversiteit en dynamiek binnen dit proces miste.

In 2017 heb ik de overstap naar TOP Offshore gemaakt nadat mij werd gevraagd of ik interesse had om als Internationaal Recruiter aan de slag te gaan. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Deze uitdagende baan biedt mij namelijk de mogelijkheid om mijn HR-achtergrond en coördinatie ervaring te combineren met het recruitmentproces binnen een hechte organisatie en een zeer dynamische branche.

“Leuk om te werken in een hechte organisatie en een zeer dynamische branche.

 

Terug