TOP & Skillsafe: Kennis activeren

TOP is blij te kunnen aankondigen dat we een samenwerking aan zijn gegaan met Skillsafe.

Skillsafe is gespecialieerd in praktische e-learning, skills en het overbrengen van kennis middels beeldmateriaal in de maritieme industrie.

Gelijke visie op leren
TOP en Skillsafe delen een groot aantal klanten. Onze didactische visies zijn ook gelijk. Of het nu om een actieve groepstraining gaat of een e-learning module: Wij geloven in active learning:We vertellen onze trainees niet klakkeloos hoe het zit, we willen dat ze het zélf ontdekken en ervaren. Het leer-effect en vooral het plezier tijdens het leren is vele malen groter. En dat kunnen onze klanten beamen.

Samen werken
TOP en Skillsafe zullen samen werken (en samenwerken) aan het vooruit brengen van onze klanten. Onze kennis en ervaring is gebundeld veel sterker.

We geloven ook dat bepaalde vaardigheden niet optimaal via een scherm ontwikkeld kunnen worden. Dus actieve workshops en trainingen blijven een belangrijk deel van TOP’s trainingen & workshop-palet. Echter bepaalde kennis en kunde kan heel goed en vooral efficient en aantrekkelijk digitaal worden aangeboden. Denk hierbij aan onze Safety Awareness & Risk Management e-learning of bijvoorbeeld een Project- of Vessel Induction module.

Meer weten? We staan u heel graag te woord: 0172 – 23 60 70.