Boskalis lanceert NINA startup Boottour met als doel: “No Incidents, No Accidents”

Boskalis rolt momenteel op grote schaal een NINA trainingsprogramma uit om het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers te verhogen. Hierbij ligt de focus op het bespreekbaar maken van onveilige situaties en het creëren van een sfeer en voorwaarden waarin men elkaar durft aan te spreken op onveilig gedrag.
TOP Management Consultants is nauw betrokken geweest bij deze trainingen en denkt constant mee bij het verder door ontwikkelen van dit programma.

NINA_Boot Na deze intensieve NINA trainingsperiode, waarbij de NINA ‘Values’ & ‘Rules” zijn uitgelegd, is Boskalis Nederland onlangs van start gegaan met een NINA Start-up BootTour.

Hiervoor is het beunschip ‘de Zijpe’ van Boskalis bv omgebouwd voor de NINA opstartbijeenkomsten op de projecten.

Over een periode van inmiddels 16 weken worden alle lopende projecten van Boskalis in Nederland aangedaan, met als doel handen en voeten te geven aan de ‘Values & Rules’ op de projecten. Dit vindt aan boord plaats in een interactieve en open sfeer tussen projectmanagement, – medewerkers en iemand van het management van Boskalis Nederland.

nina logo NINA is bedoeld om Boskalis medewerkers te helpen het gezamenlijke doel van een incidentvrije werkomgeving te bereiken.

De enige manier om ervoor te zorgen dat zich geen letsel of ongelukken voordoen