Wie zijn wij?
TOP Management Consultants staat voor: Training, Organisatie en Personeel en is in 1989 opgericht door Frits de Nijs en Hans Moll. Sinds 2005 is Cesar Franken aandeelhouder geworden en is per 2011 enig aandeelhouder. Er zijn situaties veranderd, maar onze kernwaarden blijvenft hetzelfde: Betrokken, Oprecht & Vooruit!

Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange unieke (internationale en nationale) ervaring op het gebied van het inzetten van onze QA/HSE-expertise om de door u gestelde organisatiedoelen te behalen. Wij denken altijd mee met de ondernemers in plaats van met de regelgevers. TOP voelt zich betrokken bij onze klanten, wil oprecht zaken doen en vanuit dat uitgangspunt haar klanten vooruit helpen.


Onze Visie
Oprecht
Wij kunnen organisaties enkel de juiste ondersteuning bieden door oprecht betrokken te zijn bij uw organisatie. Alle ondersteuning en begeleiding die wij bieden, zal altijd op uw organisatie worden afgestemd. Geen standaard procedures, maar altijd maatwerk. TOP zal altijd de stap extra zetten om uw organisatie naar excellente prestaties te brengen.

Betrokken
TOP is direct betrokken bij uw organisatie en haar beleidsvoering, maar wij voelen ons ook daadwerkelijk betrokken tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Wij stellen ons flexibel op en staan geheel in dienst van de organisatie, zo kunnen wij altijd op de juiste manier aansluiting vinden bij de (gewenste-) organisatiedoelstellingen.

Vooruit
Met TOP naar TOPprestaties! Doordat het team van TOP zich oprecht betrokken voelt bij de organisatie kunnen wij gemakkelijk, samen met de organisatie, met twee stappen tegelijk vooruit gaan. De begeleiding van TOP biedt de mogelijkheid om de organisatie van goed naar beter, maar zelfs naar excellent te tillen. Samen met u en uw werknemers zorgen wij dat de hele bedrijfscultuur en haar beleid niet alleen begrepen wordt, maar ook écht onderdeel wordt van de organisatie.

TOP-Team