We zullen onze klanten begeleiden bij hun zoektocht naar vaste personeelsposities in SHEQ-afdelingen van bedrijven of voor korte en lange termijn SHEQ-projecten.

We hebben een uitgebreide internationale database met veel SHEQ-professionals die bereid zijn om te werken. Ons toegewijde team blijft in contact met (potentiële) kandidaten en kan zeer snel en effectief een specifieke werving starten wanneer onze klant dat wenst. Als we denken dat we een match hebben met uw organisatie, hoort u meteen van ons! Specifieke details over de kandidaat en organisatorische specificaties kunnen altijd worden besproken en zullen altijd in overweging worden genomen.

Aspecten als taalvaardigheid, ervaring in uw branche en relevante en actuele trainingen en certificaten zullen ook in de beslissing worden meegenomen. We spreken met hun referenties en zullen altijd de juiste match met uw organisatie vinden. Het vinden van de juiste match is niet altijd gemakkelijk, maar we streven er altijd naar om dat te kunnen verwezenlijken. Onze recruiters werken altijd samen en nemen deze beslissingen nooit alleen. We zullen onze klanten betaalbare, hoogwaardige SHEQ-professionals garanderen die de klus zullen klaren.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!