Expertise binnen SHEQ
Dankzij ons consultancybureau TOP Management Consultants kunnen we ons sinds 1989 beroepen op onze jarenlange ervaring in consultancy, training en ondersteuning op SHE- of QA-gerelateerde projecten. We rekruteren niet alleen SHE- of QC-QA-specialisten, maar hebben ook de kennis om hun competenties en vaardigheden te verifiëren.

Wereldwijde dekking van SHEQ Recruitment
We hebben een internationale database met een grote diversiteit aan geschikte kandidaten, allemaal met extra technische vaardigheden of specifieke ervaring op het gebied van baggeren, infrastructuur, scheepvaart, olie en gas en/of offshore-projecten. Al onze kandidaten worden grondig gescreend op hun expertise en persoonlijkheid. We handhaven het contact met onze kandidaten, voor en na plaatsing. Wij bieden zowel tijdelijke kandidaten als back-to-back voor uw eigen projectmedewerkers. Daarnaast vervullen we ook vaste posities aan boord, op locatie of als lid van de SHE-QA-afdeling wereldwijd!

Inzicht in uw branche
Ons personeel bestaat uit SHE-QA-consultants met specifieke kennis van de maritieme, - bagger-, olie- en gasindustrie, hernieuwbare energie, - & offshore-industrie. Daarom kennen ze de uitdagingen waarmee onze klanten te maken hebben in hun werk. Flexibele, efficiënte en persoonlijke benadering
We weten dat het uitvoeren van uw projecten en het voldoen aan de vereisten van uw klanten soms resulteren in een late erkenning van SHEQ-behoeften, wat betekent dat u het liefst zou willen dat ze gisteren zouden beginnen .... We zullen luisteren, vragen en handelen met zorg en veel aandacht besteden aan details. Dat is de manier waarop we ervoor zorgen dat we het de eerste keer goed hebben; één kandidaat betekent één perfecte match, en dat is alles wat je nodig hebt. Geen tal van cv's of onpersoonlijke mailings van mogelijk interessante kandidaten.

Een gekwalificeerde en betrouwbare recruitment-partner
Wij zijn geregistreerd bij de SNA (Stichting Normering Arbeid) en gecertificeerd voor de NEN 4400-1, die wordt beschouwd als een kwaliteitscertificaat voor wervingsbureaus in Nederland en onze klanten zekerheid geeft dat alle vereisten en verplichtingen met betrekking tot arbeid met betrekking tot tijdelijk werk en -aanbestedingen zijn voldaan. TOP Offshore zal regelmatig worden gecontroleerd om te verzekeren dat onze kernwaarden op de lange termijn worden nagekomen: toegewijd, oprecht en vooruit.