Workshop Effectief Samenwerken

logo effectief samenwerken

Voor wie is de workshop bedoeld?

Voor Projectleiders, afdelingshoofden en alle leidinggevenden én hun mensen die door gezamenlijke inspanningen resultaten willen boeken!

In deze Workshop ga je samen met jouw medewerkers de uitdaging aan om vanuit het inzicht in elkaars voorkeursgedrag kritisch te kijken naar hoe je als team zo effectief mogelijk kunt samenwerken.

Je krijgt inzicht in waar de verschillen kunnen zitten in behoeftes bij je mensen en je gaat met praktische tips & trucs naar huis waar je direct mee aan de slag kan.

Ook jouw medewerkers krijgen beter inzicht in hun eigen voorkeursgedrag en dat van hun collega’s en kunnen hiermee hun voordeel doen in de manier van communiceren naar elkaar.

Je bespreekt ook waar je als afdeling of projectteam naar toe wilt, de doelstellingen en welke bijdrage een ieder hierin heeft om deze te behalen.

Door te investeren in deze Workshop, leer je samen met jouw team effectiever samen te werken en bereik je:

  • Duidelijkheid: Medewerkers snappen wat jij van ze verwacht en waar jullie gezamenlijk naar toewerken. Tevens kennen ze hun collega’s/teamgenoten beter en (er)kennen elkaars kwaliteiten en valkuilen;
  • Positieve werksfeer: Medewerkers voelen zich beter begrepen en ervaren de werksfeer als positief;
  • Resultaat: Medewerkers zijn gemotiveerder om het juiste resultaat te behalen;
  • Rust in jouw agenda: Je zult merken dat effectiever samenwerken binnen je team of afdeling zorgt voor meer rust en ruimte in je agenda die je kunt benutten om blijvend aandacht aan je mensen en het gewenste resultaat te besteden, want

 “Effectief samenwerken is het optimaal benutten van de kennis en kunde van je mensen om samen tot het gewenste resultaat te komen.”