Onze Missie: ‘Het begeleiden van organisaties en hun mensen naar excellente prestaties’.

Geen tijdelijke verbeteringen op korte termijn, maar veranderingen die duurzaam zijn en structureel bijdragen aan de continuïteit van uw bedrijf. En dat doet u met een ervaren partner in de SHEQ consultancy die uw branche door en door kent. TOP zegt altijd: voorkomen is beter dan genezen. Wij zijn al meer dan 27 jaar actief in het ondersteunen en begeleiden van bedrijven in de maritiem, offshore, energy en infrastructuur. Wij zijn de expert op het gebied van SHEQ consultancy.

Onze aanpak
Wie structureel wil verbeteren, zal zich open moeten stellen voor structurele veranderingen. Een duurzame verbetering van bedrijfsvoering of –processen begint bij verandering op alle niveaus. Geen symptoombestrijding, maar aanpakken bij de bron! TOP helpt uw organisatie om de kern van de problematiek te bloot te leggen, daarna zullen wij een plan van aanpak opstellen die aansluit op de missie en visie van de organisatie. Wij gaan voor structurele verbetering en doen niet aan papieren tijgers.

SHEQ

TOP wil
– Inzicht creëren in de huidige structuur en cultuur van uw organisatie.
– U bijstaan in verandering van gedrag, ondersteuning en begeleiding bieden om de veranderingen in goede banen te leiden en daarmee structureel verbeteren.
– Mensen in uw bedrijf empoweren, motiveren en betrekken bij verandering en het de juiste tools aanreiken om hiermee om te kunnen gaan.
– Maar vooral u daarin begeleiden, zodat u ons uiteindelijk niet meer nodig heeft.
– U bijstaan met uitzonderlijke expertise binnen de SHEQ consultancy

Waarvoor kunt u ons benaderen?
– In principe voor alle SHEQ/KAM/ARBO gerelateerde zaken;
– Het begeleiden en ondersteunen van veranderingen binnen uw organisatie;
– Het versterken van uw positie binnen uw branche;
– Het trainen en coachen van personeel en management om van tevoren afgestemde doelen te behalen;
– Het begeleiden/auditen van ISO certificering;
– Project-/Incident-/Change-/Compliance- en Risk & Opportunity management;
– Het creëren van een veiligheidscultuur.