TOP in recruitment van HSE-specialisten
Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu: het zijn zaken waar u in alle projecten veel mee te maken krijgt. Maar wie levert nu echt dé HSE professional op dit gebied? TOP is al meer dan 27 jaar actief binnen de recruitment HSE in de GWW, Maritiem, Offshore en Energy branches. We bedienen de TOPspelers binnen deze branches. Als u behoefte heeft aan een (interim) HSE manager, die deze onderwerpen serieus neemt en die uw medewerkers serieus voor langere tijd kan begeleiden! Dan bent u bij TOP aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op zodat wij u kunnen matchen met de perfecte kandidaat voor de (tijdelijke) vacature binnen uw organisatie.

TOP Recruitment

TOP Offshore in recruitment en detachering
– Een echte HSE professional (interim) met ervaring binnen uw branche;
– Kwaliteit: geen CV, maar een HSE professional die matcht met de vacature binnen uw organisatie;
– Managers, engineers en consultants en andere HSE specialisten op HBO+ niveau;
– Er vanuit gaan dat de specialist een TOPprestatie levert;
– Het altijd nastreven van de missie en visie binnen de organisatie;
– Uw wensen staan voorop.

TOP-Offshore b.v. is NEN 4400 gecertificeerd, heeft SNA-erkenning en beschikt sinds 2016 over een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst inzake de Wet DBA. Ook beschikken we over de status Referent voor de IND en hierdoor bevoegd werkvergunningen aan te vragen voor kennismigranten. Wij zijn volledig voorbereid om in de internationale werkomgeving én de Nederlandse belasting- & migratieregels te voorzien in de vraag naar flexibele en betrouwbare professionals.

“Onze HSE specialisten worden actief gesteund door de inhoudelijke kennis en ervaring die we al meer dan 27 jaar hebben opgebouwd binnen TOP!”

Voor meer informatie over TOP recruitment willen wij u graag doorverwijzen naar onze TOP Offshore site.